Coaching

Saskia Vermeulen - Het Witte Veertje -Reiki - Coaching - Breda

Wil je meer zon in je leven?

Naast een Reiki behandeling, kun je bij mij terecht voor coachsessies. Technieken die ik hierbij voornamelijk inzet zijn Voice Dialogue en Mindfulness, daarnaast werk ik met onder andere NLP en Systemisch Werk. Tijdens de één op één coachsessies zet ik de diverse technieken in om nieuwe inzichten te verkrijgen in jezelf. Door samen opzoek te gaan naar de kern van het probleem, kun je jezelf hiervan bewust worden. Vanuit deze bewustwording ontstaat een keuze hoe je in het leven wilt staan. Het doel is om te zorgen dat je in je kracht staat. Dit gebeurt vanuit de verbinding met lichaam en geest. Tijdens de sessies zullen we veel in de ruimte staan en bewegen, zo komt er makkelijker contact met het gevoel en het lichaam. Alle antwoorden zitten al in jezelf en ik help je hiervan bewust te worden.

Voice Dialogue

Wij mensen bestaan niet uit slechts één 'ik', maar uit een grote verscheidenheid aan 'ikken' (stemmen, delen, subpersonen). Wellicht herken je het wel, aan de ene kant wil je lekker in je warme bed blijven liggen, maar aan de andere kant vind je dat je er toch echt uit moet komen omdat je dingen moet gaan doen. Dit zijn de verschillende delen die in jou spreken. Door inzicht te krijgen in jouw verschillende ikken, krijg jij zelf de keuze hoe jij reageert in bepaalde situaties. Er ontstaat meer innerlijke rust en balans in jezelf.

Mindfulness

Leven met bewuste aandacht voor het huidige moment, creëert rust in je hoofd. Vanuit rust kun je betere inzichten verkrijgen en in je kracht blijven staan. Je kunt dan beter omgaan met alles wat het leven je te bieden heeft. Door middel van een meditatie ga je ervaren hoe het werkelijk met je gaat. Je maakt contact met je lichaam en wordt je bewust van alle gedachten die er in je hoofd rondgaan.