Reiki

Reiki is een eeuwenoude behandelmethode uit Japan, waarbij gebruik wordt gemaakt van universele levensenergie. Tijdens een Reiki-behandeling mag je lekker ontspannen op de behandeltafel komen liggen, met je kleren aan. Door middel van verschillende handposities geef ik de universele levensenergie aan jou door. Een Reiki-behandeling wordt vaak als zeer ontspannend ervaren. De Reiki energie werkt op lichamelijk, geestelijk en spiritueel niveau. Reiki vult je energie aan en haalt eventuele blokkades weg. Daarnaast helpt Reiki je diepere inzichten te krijgen in jezelf. Dit maakt dat een Reiki-behandeling een mooie aanvulling is op een coachsessie.

Om het lichaam te helpen afvalstoffen af te voeren, is het belangrijk om na de behandeling veel water te drinken.

 

Reiki is een aanvulling op en géén vervanging van de reguliere geneeskunde.    Reiki stelt geen diagnoses.

Saskia Vermeulen - Het Witte Veertje -Reiki - Coaching - Breda
Saskia Vermeulen - Het Witte Veertje -Reiki - Coaching - Breda
Saskia Vermeulen - Het Witte Veertje -Reiki - Coaching - Breda

Een Reiki behandeling kan, naast dat het als zeer ontspannend kan worden ervaren,  blokades weghalen. De verschillende gebieden van het lichaam hebben verschillende betekenissen. Een aantal voorbeelden:

  • Plaats ik mijn handen aan beide kanten van het hoofd, dan worden daarmee beide hersenhelften verbonden. Deze positie kan zorgen voor meer balans tussen het verstand en het gevoel. 
  • Bij de ogen werkt de Reiki verhelderend om echt te gaan zien wat er nodig is op het gebied van veranderingen in je leven, relaties of je carrière.
  • De keel heeft te maken met het jezelf uit kunnen spreken naar de buitenwereld. Het gaat hierbij niet om praten over koetjes en kalfjes, maar om het kunnen praten over je waren gevoel. Dit heeft een positief effect op je zelfvertrouwen.
  • De positie van de borstkast werkt op emotionele problemen. Oude gevoelens en emoties kunnen hier loskomen, dit zorgt ervoor dat je ze mag gaan loslaten.