Reviews

Saskia Vermeulen - Het Witte Veertje -Reiki - Coaching - Breda
Ik heb een traject van 6 gesprekken doorlopen met Saskia, wat ik als zeer prettig heb ervaren.
Saskia is een rustige vrouw die echt luistert en oprecht geïnteresseerd is in mijn verhaal.
Ze heeft allerlei technieken ingezet die mij hebben geholpen te kijken naar mijn verlangen, wat mij belemmerd hier te komen en wat mijn kracht is. Zo werd ik me bewust van welke “stemmetjes” in mijn hoofd steeds actief zijn wat me helpt om in het dagelijks leven andere keuzes te maken. In haar sfeervolle praktijkruimte voelde ik me op mijn gemak en mocht alles er zijn.
Saskia is een prettige persoonlijkheid. Ze luisterde heel goed bij de intake en nam ruim de tijd voor de behandeling. Ik heb de reiki-behandeling in een rustige ruimte als heel fijn ervaren. In merkte dat het bij mij een en ander heeft los gemaakt. Ik ben verbaasd over het effect wat het met mij heeft gedaan. Na afloop was er een complete deken van rust en warmte over mij heen gedaald. Geweldig! Dit ga ik zeker nog eens herhalen. Saskia is een krachtige vrouw die met passie de behandeling verricht.
Uit de sessies neem ik mee dat ik mezelf mag zijn, fouten mag maken en niet altijd alles in controle hoef te hebben of alles hoef te weten. Dat het oké is om nog niet te weten wat ik precies wil doen met mijn leven en dat ik een sterke, intelligente jonge vrouw ben met een hele mooie toekomst voor zich. Daarnaast ben ik mij meer gaan richten op mijn familie en probeer ik er steeds meer deel van uit te maken. Ik vond Saskia een hele fijne coach, heel open en ze zorgde er altijd voor dat als we mentaal moeilijke opdrachten hadden gedaan en na het eind van elke sessie of ik mij oké voelde. Ik kon me daarnaast makkelijk naar haar open stellen en had nooit het gevoel dat ik iets niet kon zeggen tegen haar.
Saskia is een warme, open persoon. Je mag en kunt jezelf zijn bij haar. Tijdens de reiki behandelingen die ze mij gaf gebeurde er bijzondere dingen met mij die ik eigenlijk moeilijk uit kan leggen, die moet je zelf ervaren want dit is vast ook voor iedereen anders.
Ik vond de Reiki erg prettig, relaxed en bijzonder om te ervaren. Ook in de weken erna voelde ik de kracht hiervan aanwezig in mijzelf.
Ik heb Saskia enkele jaren leren kennen als student op de Academie voor Psychodynamica in de opleiding tot Professioneel Coach. Wat me is bijgebleven is haar warmte en positiviteit. Altijd gericht op de ander, zonder de problemen van de ander per sé op haar schouders te nemen. Saskia is heerlijk gebalanceerd, was zeer gefocust op haar opleiding, wat tot uiting kwam dat haar zwangerschap haar niet in de weg heeft gestaan haar examen te doen en ruimschoots te halen, zowel de theorie als het praktijkexamen. 
 
Saskia heeft inmiddels haar bedrijf gestart. Haar gebruik van Psychodynamische coachtechnieken en vraagstelling leidt tot inzicht en een oplossing, die uit jezelf komt. Ik wil dan ook graag Saskia van harte aanbevelen als coach.  
Voor het eerst een reiki behandeling ondergaan en wat was het ontspannend! De praktijk is prettig en Saskia stelt je enorm op je gemak. Zeker een aanrader!